Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 1. Nick: Młynar2. Imię: kox3. Wiek: 184. Znajomość komend strażnika(1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: jest6. Link do swojego GameMe**: https.eqeqwdsadwqeqeq.2317. Parę słów o sobie **: głowa zawsze otworzona jak okno magika8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: chce pomoc zmeczonym straznikom w utrzymaniu porzadku9. Steam_ID: 1210. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12 godzin 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 5-2312. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 7000 h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): jeszcze nie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 +staz +mily +pomocny +mutacja jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 ja równiex jak kolega wyzej +mutajca i staz na serwzer , zawsze mi pomogl jak nie wiedzalem o co cjhodzi w zabawie okres probny : jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 osobicie dla mnie ten uzytkownik odrazu powinien pisac na admina albo szefa tego serwera , bedzeion sie tylko marnowac na fukcniji ochroniarza. po co to komu +admin na zachete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynartokoxjebany 0 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 WYPOWIADANIE SPIE POD WŁASNYM PODANIEM HAHAHA CHŁOPIE LEPIEJ PRZECZYTAJ REGU A NIE PODANIE PISZESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi