kadabraelise 14 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Witam chciałbym zaproponować kilka klas: Tecmister Staty: HP:5 | INT:5 | WYT:0 | KON:15 Opis: tec-9 (+0.2DMG/INT) -2 skok lub niewidoczność na radarze Bronie: Tec-9 Kuglarz Staty: HP:0 | INT:0 | WYT:0 | KON:40 Opis: Posiada nieograniczona ilość śnieżek 1/1 po trafieniu regeneruje hp o 50% wartości zadanej. (jeśli się da śnieżki przyśpieszyć do prędkości neda/decoya ) 2skok Bronie: śnieżka usp HISOK Staty: HP:15 | INT:0 | WYT:10 | KON:-10 Opis: mag7+5 dmg Teleportacja nacelowanego gracza do siebie/lub 600 jednostek 1 CO 90LVL(alternatywa pojawiasz się za plecami nacelowanego wroga) Bronie: mag7, p250 Uciekinier Staty: HP:10 | INT:0 | WYT:0 | KON:20 Opis: mp7 obrażenia od inta 0.1 Po spadku życia poniżej 50% zwiększa swoja prędkość x2 Bronie: mp7, gloc Mefedroniaż Staty: HP:15 | INT:0 | WYT:5 | KON:5 Opis: M4A1-S +10 dmg w głowe Posiada umiejętność naćpania losowego gracza na cała rundę przez use_class Bronie: M4A1-S, fiveseven Klasy dziwne ale ciekawe jestem ciekaw waszych opinii. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itsupiki 46 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Tecmister obstawiam raczej mało byłby grany. Kuglarz mimo że pewnie byłby wyśmiewany to koncept fajny , grałbym. HISOK (ktoś tu oglądał hxh) fajny koncept. Uciekinier spoko , może nawet byłby grany, w końcu klasa z dmg z broni +int. Mefedroniaż, Mefedron na serwerze zabija więc dałbym trochę inną nazwę ale śmieszna klasa , grałbym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadabraelise 14 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nie wiem czy mogę odpowiadać jak nie to przepraszam, i po otrzymaniu ostrzeżenia bd się stosował 18 godzin temu, Itsupiki napisał: Tecmister obstawiam raczej mało byłby grany. Kuglarz mimo że pewnie byłby wyśmiewany to koncept fajny , grałbym. HISOK (ktoś tu oglądał hxh) fajny koncept. Uciekinier spoko , może nawet byłby grany, w końcu klasa z dmg z broni +int. Mefedroniaż, Mefedron na serwerze zabija więc dałbym trochę inną nazwę ale śmieszna klasa , grałbym. tec - brakuje klas z pistoletami innymi niż dgl/usp a tec jest na tyle uniwersalny że u strażnika jak udało sie zadać 2x40dm był wstanie konkurować z innymi klasami kuglarz- mam to samo zdanie i w końcu perk nano nie byłby taki bezużyteczny(moja opinia) poza 2/3 mapami hisok- a jak Uciekinier- mp7 ma tylko pilot który ma potencjał ale w obliczu wsparcia jest klasa bardzo słaba i nie grywalna Dziękuje za zainteresowanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi