Luffy1 21 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Radar SWAT - Przeciwnicy Cię nie widzą na radarze, po użyciu widzisz przeciwników na 10 sekund Sandały Samuraja - Dodaje 25 speeda i podwójny skok Zestaw Mousera - Daje G3SG1 i 1/10 na natychmiastowe zabicie przeciwnika 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itsupiki 46 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Radar - niech będzie, trochę inny zamysł niż buty znaczka więc mi się podoba Sandały - nie ma perku z double jumpem więc jestem za Zestaw - masz już zestaw silvera z scarem , na moje nie ma sensu drugiego dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 18 godzin temu, Luffy1 napisał: Radar SWAT - Przeciwnicy Cię nie widzą na radarze, po użyciu widzisz przeciwników na 10 sekund Nie będzie perków, klas z takimi umiejętnościami gdzie widzisz wrogów na radarze po użyciu itp. było już kilka razy mówione o tym że potem będzie jeszcze ciężej stwierdzić czy gracz wbije i będzie grać na WH i się potem tłumaczył że miał perk/klase taką 18 godzin temu, Luffy1 napisał: Sandały Samuraja - Dodaje 25 speeda i podwójny skok Po co robić kolejny perk tylko pod 2x jump jak można dodać jump'a do istniejącego perku jakiegoś co daje kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi