Rustic 75 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Moją propozycją jest zmiana z 1000 elo level na 500 elo lvl z tego, co pamiętam tych lvl faceit jest blisko lub ponad 30? A mając te 30k+ punktów ledwo dochodzi się do 14-15 lvl niby nic, ale wiem jak fajnie wyglądają te rangi na większym lvl. xD a to mój błąd myślałem, że co sezon są resetowane Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Rustic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Rangi są resetowane co 3 sezony, teraz dopiero mija 1 sezon więc zobaczymy jak będzie za 2 sezony i się wtedy pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @Michał Ballack Mahes mi objaśnił temat można zamknąć nie potrzebnie wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi