revelian 23 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Hej, Proponuje zmianę zasięgu podświetlania wrogów z 450j na 600j oraz skrócenie cooldown'u do 30sek. Obecnie wykrywanie ma bardzo mały zasięg i często wykrywa przeciwnika dopiero kiedy stoi tuż obok albo wybiega nam prosto na twarz w tym samym momencie ( i to nie kwestia użycia w "niewłaściwym momencie"). Ewentualnie lepszą opcją było by dać mu granat wykrywający który odnawiałby się co 30sek i go wyciszyć jeżeli jest taka możliwość (aby przeciwnik nie był wstanie zareagować dopóki nie zostanie oznaczony). Dodatkowo można mu dać niewrażliwość na wrogie granaty wykrywające i podświetlenie. Obecnie nikt nie gra Partyzantem bo jego główna umiejętność (poza kozackim ożywianiem za free) jest często bezużyteczna. Ps. Mam wrażenie, że dodatkowo partyzant obecnie jest mocno zbudowany - często na czacie nie pojawiają się komunikaty tekstowe o cooldown'ie (i tym poudanym i nie udanym wykryciu) równie często jest tak, że osoby z teamu mają prawidłowe podświetlenie wroga a gracz partyzanta nic nie widzi. Czasem też jest tak że podświetlenie łapie z bardzo daleka a za drugim razem nie wykrywa gracza stojącego obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEGETA201126 60 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Partyzant jest dobrą klasą, gracze jednak wybierają assasyna bo ma większy dmg i niewidzialność. Jak dla mnie nie opłaca się buffować partyzanta bo znowu będzie płacz. + partyzantem nie problem wykręcić 30 fragów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revelian 23 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kręcić 30 fragów można każdą klasa - u partyzanta to raczej zasługa ożywienia niż podświetlenia, które według mnie obecnie jest bezużyteczne w 90% przypadków. Zwłaszcza, że szpieg ma TaGranade, który robi o wiele lepszą robotę niż umiejętność partyzanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy1 21 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 W dniu 21.02.2022 o 12:49, revelian napisał: Kręcić 30 fragów można każdą klasa - u partyzanta to raczej zasługa ożywienia niż podświetlenia, które według mnie obecnie jest bezużyteczne w 90% przypadków. Zwłaszcza, że szpieg ma TaGranade, który robi o wiele lepszą robotę niż umiejętność partyzanta. Zgadzam się, TaGrenade na szpiegu jest bardzo przydatny, a na partyzancie to podświetlenie jego buguje się często przez co partyzantem nikt nie gra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi