Skocz do zawartości

[Partyzant] Zmiana w klasie

revelian

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Proponuje zmianę zasięgu podświetlania wrogów z 450j na 600j oraz skrócenie cooldown'u do 30sek. Obecnie wykrywanie ma bardzo mały zasięg i często wykrywa przeciwnika dopiero kiedy stoi tuż obok albo wybiega nam prosto na twarz w tym samym momencie ( i to nie kwestia użycia w "niewłaściwym momencie"). Ewentualnie lepszą opcją było by dać mu granat wykrywający który odnawiałby się co 30sek i go wyciszyć jeżeli jest taka możliwość (aby przeciwnik nie był wstanie zareagować dopóki nie zostanie oznaczony).

Dodatkowo można mu dać niewrażliwość na wrogie granaty wykrywające i podświetlenie.

Obecnie nikt nie gra Partyzantem bo jego główna umiejętność (poza kozackim ożywianiem za free) jest często bezużyteczna.

Ps. Mam wrażenie, że dodatkowo partyzant obecnie jest mocno zbudowany - często na czacie nie pojawiają się komunikaty tekstowe o cooldown'ie (i tym poudanym i nie udanym wykryciu) równie często jest tak, że osoby z teamu mają prawidłowe podświetlenie wroga a gracz partyzanta nic nie widzi. Czasem też jest tak że podświetlenie łapie z bardzo daleka a za drugim razem nie wykrywa gracza stojącego obok.

Partyzant jest dobrą klasą, gracze jednak wybierają assasyna bo ma większy dmg i niewidzialność. Jak dla mnie nie opłaca się buffować partyzanta bo znowu będzie płacz. + partyzantem nie problem wykręcić 30 fragów. 

Kręcić 30 fragów można każdą klasa - u partyzanta to raczej zasługa ożywienia niż podświetlenia, które według mnie obecnie jest bezużyteczne w 90% przypadków. Zwłaszcza, że szpieg ma TaGranade, który robi o wiele lepszą robotę niż umiejętność partyzanta.

W dniu 21.02.2022 o 12:49, revelian napisał:

Kręcić 30 fragów można każdą klasa - u partyzanta to raczej zasługa ożywienia niż podświetlenia, które według mnie obecnie jest bezużyteczne w 90% przypadków. Zwłaszcza, że szpieg ma TaGranade, który robi o wiele lepszą robotę niż umiejętność partyzanta.

Zgadzam się, TaGrenade na szpiegu jest bardzo przydatny, a na partyzancie to podświetlenie jego buguje się często przez co partyzantem nikt nie gra.

• Dziękuję 1

• 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja propozycja nie została przyjęta.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności