DZiMi 28 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem tu nowy i nie mogę znaleźć zakładki na forum w której znajdował się aktualny opis klas, perków czy nawet komend. O ile taka zakładka nie istnieje to proponowałbym dodać zakładkę z informacjami, w których by były opisane aktualne klasy czy perki. Ciężko wejść na serwer i podczas gry czytać każdej klasy opis tym bardziej jak dawno kogoś nie było na serwerze a trochę się pozmieniało (załóżmy nowy sezon i długo po jego rozpoczęciu ktoś wrócił do gry czy po prostu jest się nowym graczem), a jak dobrze wiemy za długo się nie posiedzi na „obserwatorze” Powtórzę się ale jeżeli taka zakładka istnieje to ciężko było mi ją znaleźć i przepraszam bardzo za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Jak wejdziesz w propozycje klas, to tam masz temat spis klas tak samo jest z perkami w propozycjach perków, ale nie jestem w 100% pewny czy są one całkowicie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 To jakoś nie starałeś się szukać, bo długo nie trzeba wystarczy że wejdziesz "Propozycje Klas" i masz 1 temat "SPIS KLAS" więc jakoś daleko i głęboko nie było to schowane i niedługo będzie zaktualizowany temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak, taki spis istnieje w Zakładce Propozycje >> Propozycje Klas >> i na samej górze jest temat z opisem klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi