Gucci Flip Flops 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Witam zostal nalozony prem ban na moje konto za wh. Nie rozumiem tej decyzji. Nyuu nie czuje sie zobowiazany abu to ze mna wyjasnic na TS, gdy go poprosilem o wbicie na TS napisza i tu cytuje : " nope nie bede nigdzie wchodzic, wybacz" po czym zablokowal mnie na steam. Prosze o kontakt na steam gdyz jest to ban nalozony bezkarnie i zachowanie admina jest karygodne + w regulaminie nie widze punktu ze nie mozna dawac info na ts/discord. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 48 minut temu, Gucci Flip Flops napisał: Witam zostal nalozony prem ban na moje konto za wh. Nie rozumiem tej decyzji. Nyuu nie czuje sie zobowiazany abu to ze mna wyjasnic na TS, gdy go poprosilem o wbicie na TS napisza i tu cytuje : " nope nie bede nigdzie wchodzic, wybacz" po czym zablokowal mnie na steam. Prosze o kontakt na steam gdyz jest to ban nalozony bezkarnie i zachowanie admina jest karygodne + w regulaminie nie widze punktu ze nie mozna dawac info na ts/discord. Pozdrawiam. Taka skarga nie zostanie rozpatrzona, póki nie zastosujesz się do wzoru. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi