Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA] Prośba o skrócenie bana

DoZ3z

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick .DoZ3z [CSC]
2. Kto zawinił? (admin/gracz) Ja
3. Nick oskarżonego: .DoZ3z [CSC]
4. Steam_ID oskarżonego https://steamcommunity.com/id/DoZ3z1/
5. Data i godzina zdarzenia około 1-2 30.05.2022
6. Mapa safehouse
7. Opis sytuacji: Po dostaniu bana za pomaganie w misji "podkladanie bomby" ,  chciałbym wnieść o skrócenie go o w w miarę najniższy czas, wiem ze regulamin czyta się przed przystapieniem do gry na serwerze natomiast ja tego nie zrobiłem ,czego załuje . Skutkiem tego jest  7 dniowy ban  na moje konto.  Wiem że do żle zabrzmi ale wiele osob nie czyta regulaminu i robi to dopiero po tzw banie na konto, natomiast fajnie gdyby admin dał w moim przypadku ostrzeżenie a zaprzestał bym tego  i obydwie strony były by szczęśliwe. W tym przypadku ostrzeżenie w postaci bana 1dzien było adekwatne do zaistniałej sytuacji.   Licze na dobre rozpatrzenie mojej sprawy okazuje skruche i przepraszam za nie przeczytanie regulaminu :D 
Edytowane przez Michał Ballack

12 godzin temu, DoZ3z napisał:
1. Twój Nick .DoZ3z [CSC]
2. Kto zawinił? (admin/gracz) Ja
3. Nick oskarżonego: .DoZ3z [CSC]
4. Steam_ID oskarżonego https://steamcommunity.com/id/DoZ3z1/
5. Data i godzina zdarzenia około 1-2 30.05.2022
6. Mapa safehouse
7. Opis sytuacji: Po dostaniu bana za pomaganie w misji "podkladanie bomby" ,  chciałbym wnieść o skrócenie go o w w miarę najniższy czas, wiem ze regulamin czyta się przed przystapieniem do gry na serwerze natomiast ja tego nie zrobiłem ,czego załuje . Skutkiem tego jest  7 dniowy ban  na moje konto.  Wiem że do żle zabrzmi ale wiele osob nie czyta regulaminu i robi to dopiero po tzw banie na konto, natomiast fajnie gdyby admin dał w moim przypadku ostrzeżenie a zaprzestał bym tego  i obydwie strony były by szczęśliwe. W tym przypadku ostrzeżenie w postaci bana 1dzien było adekwatne do zaistniałej sytuacji.   Licze na dobre rozpatrzenie mojej sprawy okazuje skruche i przepraszam za nie przeczytanie regulaminu :D 

No cóż z początku byłem, żeby wcale nie skracać twojego bana, lecz zostanie on skrócony do 3 dni za pokorę w poście i odpowiednie wcześniejsze zachowanie. Jednak miej na uwadze to, że takie coś nie jest i nie będzie tolerowane, a ban na tydzień za pomaganie to jest dla mnie minimum, więc uważaj w przyszłości, popraw się i przestrzegaj regulaminu.

• Like 1
  • Dziękuję 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności