DoZ3z 0 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) 1. Twój Nick .DoZ3z [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Ja 3. Nick oskarżonego: .DoZ3z [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego https://steamcommunity.com/id/DoZ3z1/ 5. Data i godzina zdarzenia około 1-2 30.05.2022 6. Mapa safehouse 7. Opis sytuacji: Po dostaniu bana za pomaganie w misji "podkladanie bomby" , chciałbym wnieść o skrócenie go o w w miarę najniższy czas, wiem ze regulamin czyta się przed przystapieniem do gry na serwerze natomiast ja tego nie zrobiłem ,czego załuje . Skutkiem tego jest 7 dniowy ban na moje konto. Wiem że do żle zabrzmi ale wiele osob nie czyta regulaminu i robi to dopiero po tzw banie na konto, natomiast fajnie gdyby admin dał w moim przypadku ostrzeżenie a zaprzestał bym tego i obydwie strony były by szczęśliwe. W tym przypadku ostrzeżenie w postaci bana 1dzien było adekwatne do zaistniałej sytuacji. Licze na dobre rozpatrzenie mojej sprawy okazuje skruche i przepraszam za nie przeczytanie regulaminu Edytowane 30 Maja 2022 przez Michał Ballack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 12 godzin temu, DoZ3z napisał: 1. Twój Nick .DoZ3z [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Ja 3. Nick oskarżonego: .DoZ3z [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego https://steamcommunity.com/id/DoZ3z1/ 5. Data i godzina zdarzenia około 1-2 30.05.2022 6. Mapa safehouse 7. Opis sytuacji: Po dostaniu bana za pomaganie w misji "podkladanie bomby" , chciałbym wnieść o skrócenie go o w w miarę najniższy czas, wiem ze regulamin czyta się przed przystapieniem do gry na serwerze natomiast ja tego nie zrobiłem ,czego załuje . Skutkiem tego jest 7 dniowy ban na moje konto. Wiem że do żle zabrzmi ale wiele osob nie czyta regulaminu i robi to dopiero po tzw banie na konto, natomiast fajnie gdyby admin dał w moim przypadku ostrzeżenie a zaprzestał bym tego i obydwie strony były by szczęśliwe. W tym przypadku ostrzeżenie w postaci bana 1dzien było adekwatne do zaistniałej sytuacji. Licze na dobre rozpatrzenie mojej sprawy okazuje skruche i przepraszam za nie przeczytanie regulaminu No cóż z początku byłem, żeby wcale nie skracać twojego bana, lecz zostanie on skrócony do 3 dni za pokorę w poście i odpowiednie wcześniejsze zachowanie. Jednak miej na uwadze to, że takie coś nie jest i nie będzie tolerowane, a ban na tydzień za pomaganie to jest dla mnie minimum, więc uważaj w przyszłości, popraw się i przestrzegaj regulaminu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi