Arkedherun 32 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie zdążyłem edytować poprzedniego tematu, ale no mam coś jeszcze xd Nazwa: Inżynier Opis: Posiada 2 lasery ma start (co 50 lvl 1 laser) który może przykleić do podłoża (ściany sufit podłoga) 100 dmg na start. 1 int 1.5 dmg z lasera. Odzyskuje 50 hp jeśli ktoś wbiegnie w laser. Bronie: Mp7, Glock, smoke Statystyki: HP: 15| INT:20 | WYT: 0| KON:0 Typ: Zwykła / Premium Do ustalenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkedherun 32 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Nie mogę edytować to pisze post jbc. Nazwa: Random Opis:Posiada +8 dmg z każdej broni - co runde dostaje losową broń (xm1014 i autokampe też może dostać) Nie dostaje obrażeń w nogi. Nie słychać jego strzałów z broni. Bronie: Losowa broń główna i losowy pistolet co runde Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:10 | KON:20 Typ: Zwykła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi