Arkedherun 32 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie zdążyłem edytować poprzedniego tematu, ale no mam coś jeszcze xd Nazwa: Inżynier Opis: Posiada 2 lasery ma start (co 50 lvl 1 laser) który może przykleić do podłoża (ściany sufit podłoga) 100 dmg na start. 1 int 1.5 dmg z lasera. Odzyskuje 50 hp jeśli ktoś wbiegnie w laser. Bronie: Mp7, Glock, smoke Statystyki: HP: 15| INT:20 | WYT: 0| KON:0 Typ: Zwykła / Premium Do ustalenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkedherun 32 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Nie mogę edytować to pisze post jbc. Nazwa: Random Opis:Posiada +8 dmg z każdej broni - co runde dostaje losową broń (xm1014 i autokampe też może dostać) Nie dostaje obrażeń w nogi. Nie słychać jego strzałów z broni. Bronie: Losowa broń główna i losowy pistolet co runde Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:10 | KON:20 Typ: Zwykła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi