Spartanin2857 5 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Klasa: Najemnik Umiejętność: Magazynek za fraga Opis: Najemnik jest klasą z dużym potencjałem, ale jak wiemy nie ma bonusu do obrażeń i dlatego uważam, że powinien mieć magazynek za fraga. Jeśli magazynek, to za dużo, to niech będzie chociaż +10 ammo. To już nie powinno być OP. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Spartanin2857 Rozmowa z Administracją w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartanin2857 5 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Dodatkowo wyrówna to nerfa m4, która najczęściej jest używana na tej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 on ma wszystkie bronie, chyba tylko po za autokampą i leczy się jeszcze ponad swój max HP i dodawanie do każdej klasy magazynka za fraga to nie jest dobre rozwiązanie, bo zaraz to będzie mus przy tworzeniu klas i żeby potem jak zacznie grac 5 osób najemnikiem nagle się okaże że jednak jest OP bo latają po 350HP+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartanin2857 5 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ale każda klasa ma bonus do DMG, co zmniejsza ilość użytych pocisków. A dodanie choćby kilku naboi po fragu by wystarczyło, a nie może być OP nagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ale zdajesz sobie sprawę, że dając mu ammo za kille to się tyczy każdej broni, a nie tylko m4, o którą masz w tym momencie problem? poza tym Mahes ma racje zaraz każda klasa będzie miała ammo za fraga co się kompletnie mija z celem i różnorodnością klas na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartanin2857 5 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ja to to rozumiem, ale jeśli nie będzie problemu z zaprogramowaniem, to nie wydaje mi się, by z jakąś bronią mógłby być problem. Byle nie dawać ammo ponad maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Niestety, ale Najemnik nie potrzebuje żadnych zmian i ich nie dostane. W obecnej formie jest dobry i zbalansowany, przynajmniej dla mnie. Propozycje odrzucam. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Nyuu kekw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi