BensoN 4 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Czesc gralem normalnie na serwerze. Wpisalem na czacie !menu i wywalilo mi gre. Teraz usunelo mi serwer z uslubionych i osotanich granych. po wpisaniu w consoli connect 145.239.23.158:27015 rowniez nie dolacza mnie na serwer proszze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BensoN 4 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 restart cs i steam nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Wpisz jeszcze raz connect <ip> i zrób tutaj zrzut z konsoli tego co się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BensoN 4 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Dobra sorki za problem Zrobilem spojnosc plikow i sie naprawilo Dzieki za pomoc temat do zamkniecia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi