dyniax 14 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) de_backrooms_dyn - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2834809423 Wychodzę z inicjatywą dodania mojej mapy gdyż nie ma podobnej w map poolu i jest inna niż reszta. Na serwerze znajduje się wiele map które można znominować a i tak nie są grane więc według mnie mape można dodać a czy będzie grana czy nie to zależy od graczy jak pozostałe. na mapie jest maly sekrecik Edytowane 18 Lipca 2022 przez dyniax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Ciemno nic nie widać i nic na niej nie ma biegasz po otwartej przestrzeni tylko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 tak jak napisal mahes, sam sprawdziłem mapa jak dla mnie nie grywalna // sory za lekką obsuwę w odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi