Nyuu 190 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Tak jak w temacie, w tym miejscu możecie dyskutować oraz wyrazić opinie na temat zamieszczonego dziennika zmian CODMOD. Podaje link do dziennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartex_ 32 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Kapitan- Imo dac mu mozliwosc wyboru 2 m4. Strażak- Wydaje sie byc klasa turbo op jak na normalne jest kontra na bardzo duzo klas i perkow jak dla mnie troche za op ale wyjdzie w praniu. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knight 4 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Imo wydaje mi sie ze brakuje tutaj jednak usuniecia jescze 2 map bo sa dobani mapy o które tu chodzi do westwood oraz assult 1337 Westwood gracze jej za bardzo nie lubia i to widac mało jest osób chcetnych do grania na niej jak sie zaczyna zazwyczaj ludzie potrafia wyjść Assault Mapa strikte pod kampe na dachu albo w hostach tam nic innego sie nie robi Zmiana wbudowanego perka jakim jest lustro u strazaka na 1/4-5 samo to ze jest nie wrazliwy na wiekszość jest juz strasznie silna a lustro to jest wrecz juz zrobienie z tej klasy jeszcze mocniejsza nic jakies premki Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Knight 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puF. 12 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Partyzant - 1/1 dałbym od 120 lvl - 100 wydaje mi się zbyt mocne. de_dust2_rmc - bardzo przyjemna mapa, lubiana przez graczy, zostawiłbym ją. Reszta wydaje się bardzo dobra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W dniu 24.08.2022 o 11:34, puF. napisał: Partyzant - 1/1 dałbym od 120 lvl - 100 wydaje mi się zbyt mocne. W moim odczucie wydaje się być dobrze, ale wiadomo jasnowidzem nie jestem i wyjdzie to w praniu. W dniu 24.08.2022 o 11:34, puF. napisał: de_dust2_rmc - bardzo przyjemna mapa, lubiana przez graczy, zostawiłbym ją. Cóż, mapa jest fajna to fakt ALE dla graczy ze słabym sprzętem jest to utrapienie przez FPS'y. Sam posiadam RTX 2060 i na tym duście to fps mogą mi spaść nawet do 40-50, a teraz strach pomyśleć co musi odczuwać gracz z np. gtx 1050ti 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastek 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Kapitan zamiat całkowicie niwelować dmg z insta awp/noża/deagle itp. powinien otrzymać choćby normalny dmg, ponieważ w pozniej fazie gry będzie miał nawet 5 neutralizacje pocisków. Specjalista powinien neutralizować również dmg od he z perków i klas. Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Pastek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi