GazowaneMleko 7 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) SIemanko Poprawa jakości serwera: proponuje żeby komendy takie jak timeleft czy thetime nextmap po wpisaniu jednej osoby powinni widzieć wszyscy. Edytowane 1 Września 2022 przez GazowaneMleko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 2 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kiedyś tak było, ale zmieniliśmy na prośbę graczy, najprawdopodobniej ze względu na to, że zawalono tym czat i przeszkadzało to innym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 15 minut temu, -_- napisał: Kiedyś tak było, ale zmieniliśmy na prośbę graczy, najprawdopodobniej ze względu na to, że zawalono tym czat i przeszkadzało to innym graczom A gdyby dodać przy topce mapy info o tym jaka będzie next mapa? Na pewno to będzie lepsze niż spamowanie tym non stop na chatcie. Tak samo można dodać info na chat, że koniec mapy będzie za 15, 10, 5 min etc 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 To powtórzę to co już pisałem Jeżeli chcecie już w timerze to zliczać, to lepiej chyba zrobić to na sztywno w jakimś miejscu, np: kiedyś podrzucono propozycje (którą cały czas teraz powtarzam) z dodaniem timera gdy otwierasz tabelkę wyników. Wtedy na dole byłoby odliczanie. Zamykasz tabelkę, znika 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 11 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Zamykam, tak jak napisałem, pojawi się opcja z licznikiem w tabeli, ale nie chcę rzucać datami, bo mam sporo innych rzeczy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi