Eldorek 1 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Hej. Dwie sprawy związane z błędami bądź nie dopatrzeniem :). 1. Prostsza w opisie to Bóg Deagla ma wpisane że CD na skill to 15 sekund. Otóż CD nie działa mogłem używać umiejętności drugi raz zanim się skończyła pierwsza. 2. Sytuacja wygląda tak. Zostałem dodany do klany fajnie na drugi dzień pokazuje mi że nie ma mnie w klanie już. Tzn prawdopodobnie zostałem wyrzucony. Od tamtej pory nie może nikt mnie dodać do klanu a gdy wpisuje /klan pokazuje mi brak klanu i możliwość stworzenia nowego ale gdy to klikam pokazuje mi masz już klan. To tyle nie wiedziałem gdzie stworzyć taki temat więc wybrałem "Dyskusje". Proszę o szybką pomoc w drugim przypadku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 55 minutes ago, Eldorek said: 2. Sytuacja wygląda tak. Zostałem dodany do klany fajnie na drugi dzień pokazuje mi że nie ma mnie w klanie już. Tzn prawdopodobnie zostałem wyrzucony. Od tamtej pory nie może nikt mnie dodać do klanu a gdy wpisuje /klan pokazuje mi brak klanu i możliwość stworzenia nowego ale gdy to klikam pokazuje mi masz już klan. Napisz do mnie na steam https://steamcommunity.com/id/classicowiecCSC/ Ciężko będzie to załatwić przez temat gdy raz ja będę, a raz Ty, a tak to napiszesz na Steam i dogadamy szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 11 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 20 hours ago, Eldorek said: 1. Prostsza w opisie to Bóg Deagla ma wpisane że CD na skill to 15 sekund. Otóż CD nie działa mogłem używać umiejętności drugi raz zanim się skończyła pierwsza. Naprawione, wejdzie w kolejnmy update 20 hours ago, Eldorek said: 2. Sytuacja wygląda tak. Zostałem dodany do klany fajnie na drugi dzień pokazuje mi że nie ma mnie w klanie już. Tzn prawdopodobnie zostałem wyrzucony. Od tamtej pory nie może nikt mnie dodać do klanu a gdy wpisuje /klan pokazuje mi brak klanu i możliwość stworzenia nowego ale gdy to klikam pokazuje mi masz już klan. Załatwione na Steam Dziękuję Ci za Twój wkład w rozwój serwera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi