pls pls pls 0 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1. Twój Nick: pls pls pls [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Ja 3. Nick oskarżonego: pls pls pls [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:558185176 5. Data i godzina zdarzenia: 17.09.2022 13:08 6. Mapa: Vertigo 7. Opis sytuacji: Siema, a więc tak grałem sobie na serwerze i wkurzyłem sie lekko i napisałem do typa który mnie zabił "Jebac cie". Jeżeli udało by się to proszę o unbana albo skrócenie bana. Z góry chciałbym przeprosić za moje zachowanie na serwerze, rozumiem że było nie odpowiednie i się poprawie. Chciałbym powiedzieć że gram na tym serwerze od 2 dni i nie znałem regulaminu gdyż nie mogłem znaleźć waszej strony. Mam nadzieje że będziecie wyrozumiali i mi dacie unbana. Lecz wydaje mi się że Admin też lekko zawinił bo za obraze jest od 1 do 3 godzin a nie 7 dni. Naprawdę żałuje za to co zrobiłem i nie pomyślałem, proszę o wyrozumiałość iż nie chciałem nikogo skrzywdzić ani obrazić. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:558185176&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Długość bana jest faktycznie za długa, dlatego też dam ci ub. I lepiej się pilnuj jak wyzywasz bo takie zachowanie jakie ty reprezentujesz, nie będzie tolerowane na serwerze. Edytowane 17 Września 2022 przez Nyuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi