siena101010 9 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dodać sm_laser dla vipów imo coś kosmetycznego a żaden game changer fajne urozmaicenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czemu dla VIP, a nie jako perk/klasa? @ Michał Ballackaa, okej xD to nie ważne. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 50 minut temu, -_- napisał: Czemu dla VIP, a nie jako perk/klasa? Jemu chodzi o kosmetyk, bo graliśmy kiedyś na innym serwerze i tam było to tak, że po ścianie tym można było pisać używając celownika. Bindowleś sobie to i pisałeś tam na określaną długość i wyłączałeś usuwając znów binda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 ja na tak, fajnie by było narysować cos na ścianie (nie si*rka) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 laser typu co był na JB dla mnie to bez sensu jest to nie FFA,4FUN żeby wpychać takie coś co by mogli rysować siusiaki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cioosek 1 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W dniu 1.10.2022 o 12:57, Mahesvara napisał: laser typu co był na JB dla mnie to bez sensu jest to nie FFA,4FUN żeby wpychać takie coś co by mogli rysować siusiaki To ja proponuję zrobić tak: -Wprowadzić taki laser dla vipów jak jest napisane w propozycji, -Dodać możliwość indywidualnego wyłączenia widoczności tego lasera tzn. mógłbyś sobie wtedy wyłączyć wszystkie te lasery i ich w ogóle nie widzieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Jestem jednak na nie, za dużo by tego było na mapie. Wkurwiałoby + wolałbym te "zasoby serwera" poświęcić na coś, co serio może mu się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi