Spocuch 0 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nick: Spocuch Wycinek z konsoli(bez IP)* Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Aimbot Detected Ban created: 17-01-2022 20:19 Ban end: permanent. Serwer: ★EN/PL★[RESET] CoD 128TR ★Cs-Classic★ Call of Duty ★ Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Spocuch&advType=name Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić za moje zachowanie na serwerze i za to że oszukiwałem. Przyznaje się do winy w 100%. Mam nadzieje że mi zaufacie i dacie mi jeszcze jedną szansę na zagranie na waszym serwerze. Oczywiście teraz już nie będę używał wspomagaczy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Skoro się przyznajesz to szybka akcja ban zostanie i tyle Człowieku grasz na odpale i po banie nagle ci wraca rozum i wiesz że to było złe, było pomyśleć zanim odpaliłeś to gówno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Niestety, ale nie ma opcji na odbanowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi