Desola7e. 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 W związku, że Hitman został zmieniony a nie za to płaciłem. Chciałbym prosić o przeniesienie dni na klasę pułkownika, albo zwrot pieniędzy na konto Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Cześć W jakim sensie znerfiono klasę? Wszystko co miał w opisie nadal zgadza się z klasą. Każda czynność, która była wykonywana na klasie była tworzono tak, by nie zmieniać samego opisu klasy. Napisz proszę co nie zgadza się z opisem klasy. Oczywiście samą klasę możesz zmienić, wystarczy napisać do mnie na PW (zmiana usługi w sklepie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desola7e. 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Dodali dzwięk oraz teleportacje na usp nie pdoba mi się to i na to się nie pisałem. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zalatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi