K4mciowSky 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Siema, mam pytanie bo nie moge przenieś xp z hitmana(mam 53lvl) na cichego, chociaż mam kupionego hitmana i przeniesienie xp. Wyskakuje mi błąd, że wystąpił problem z przeniesieniem i mi automatycznie wraca do momentu początkowego. I mam pytanie czy jeszcze coś potrzebuje czy to jakiś błąd jest? Tutaj dowód: https://imgur.com/a/cQBT0f8 Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez K4mciowSky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 z tego co widać to na Hitmanie masz 1 lvl więc jak chcesz przenieść z niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4mciowSky 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 widać tutaj 1 lvl na hitmanie ponieważ jak chce przenieś resetuje mi lvl i z powrotem wraca mi do 53 lvl. Na ss widać 1 lvl ponieważ zrobiłem go jak już usunęło lecz chciałem pokazać wiadomość z czatu, która mi się pokazuje cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 A na cichym jaki masz lvl ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4mciowSky 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 na cichym mam 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 To po co chcesz przenosić 53 na 52 to ci nie łączy lvl i jest to napisane w !przenieslvl więc polecam czytać dokładniej to był wiedział że się nie sumują ze sobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4mciowSky 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 dobra dzięki za doinformowanie i przepraszam za stracony czas przez moją nieuwagę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi