WkurwionyPies 2 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Nie działa dodatkowy dmg. Nie działa omijanie wytrzymałości i innych redukcji obrażeń. Po odrodzeniu nie można użyć zmieńbroń. P.S. nie wiem czy w dobrym miejscu o tym napisałem ale nie mogłem znaleźć miejsca do tego przeznaczonego Edytowane 19 Maja 2023 przez WkurwionyPies 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 18 minut temu, WkurwionyPies napisał(a): Nie działa dodatkowy dmg. Nie działa omijanie wytrzymałości i innych redukcji obrażeń. Możesz nam to rozwinąć? Jak do tego doszedłeś, bo trochę dziwne, że klasa która działała raptem przestaje, a nie było żadnych zmian przy niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WkurwionyPies 2 Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 14 godzin temu, -_- napisał(a): Możesz nam to rozwinąć? Jak do tego doszedłeś, bo trochę dziwne, że klasa która działała raptem przestaje, a nie było żadnych zmian przy niej Klasa już nie działała od początku tej edycji. Od początku było tak, że np. glock, który ma +12 dmg zadaje 15dmg w ciało. Omijanie redukcji dmg nie wiem jak długo nie działa bo na początku edycji nikt nie miał wytrzymałości i nie było nikogo kto grał bogiem deagle. Dzisiaj wszedłem na serwer i postanowiłem sobie znów pograć tester i to zauważyłem, bo grało 3 bogów deagle i zadawałem jakiś śmieszny dmg. Tak samo bronie z perków nie działają po odrodzeniu na testerze od startu tej edycji. Pisze o tym dopiero teraz, ponieważ nie miałem czasu na granie w tym miesiącu, a że zbliża się koniec edycji, bo już tylko tydzień został, to przyjemnie byłoby pograć na sprawnym testerze w nowej edycji. A i jeszcze tester ani razu nie wylosował mi tec-9, cz75, M249 i Negev. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Żebyśmy na pewno dobrze się zrozumieli. Nie ma takich broni jak TEC CZ75A Negev M249 na Testerze Dodatkowy DMG nie jest z COD, a z gry, a więc jest osłabiany zgodnie z zachowaniem gry, np: armor. Omijanie wytrzymałości działa na: AWP Scout Mac Mp5 Mp9 Mp7 Bizon Ump45 P90 a nie na wszystkich broniach/pistoletach Cytat Omija blokadę odbijania instakill, neutralizacji, wytrzymałość i inne redukcje obrażeń na PM/AWP/SCOUT Zgodnie z opisem Test z godziny 9:56 na main COD dla broni AK47 i P200 Jak widać działa poprawnie Na PM normalnie omija wytrzymałość więc działa i omijanie wytrzymałości i dodatkowy DMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi