Mati. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 RoundSound By Mati Witam Wszystkich! Przygotowałem dla Was 11 RoundSound'ów. Myślę, że spodobają się Wam. Poniżej dodam opis, jak i link. 1. Sporty O - Let Me Hit It2. Smash Mouth - All Star3. Sidney Polak - Otwieram Wino4. Skrillex - First Of The Year (Mati Version) 5. PSY - Gangnam Style6. Power Play - Zawsze Coś7. Pięć Dwa Dębiec - Konfrontacje8. Peja ft. Slums Attack - Szacunek Ludzi Ulicy9. Paktofonika - Priorytety10. O.S.T.R - To mamy w myśli11. O.S.T.R - Miejska Ślepota Informacje :Pliki są w .mp3 Przyjemne dla ucha Różny rodzaj muzyki Niedługo więcej !!! RoundSound - link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajne i daj do pobrania całą wersję tego Skrillexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To 1 nie-zle ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ładne, ładne, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Moje było lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn0w 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ładne mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może wgra ktoś to na DR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 3 ostatnie najlepsze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 1,2,4,9 Inne nie zbyt sympatyczne, najlepiej jakby były mieszane "DubStep,HipHop,Electro,Techno" Wtedy można grać i przy każdym pokiwać trochę głową. ^.^ :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Fajne te hip-hop i w ogóle są spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 3,6,8,10,11 te nutki są spoko inne jakoś nie podobają mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 H@, wgrajcie te RSY na jakiś serwer, najlepiej na DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 1. Sporty O - Let Me Hit It 2. Smash Mouth - All Star Te 2 by się przydało zmienić na np:kali-Piękna i Bestiameg & dia - monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no Fajne Rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jestem za dodaniem tych fajnych wpadających w ucho muzę na server DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi