Krystian Z 0 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Nick : Krystian Z.Link do SSów : Ogladnijcie Demko Hltv nie ma zdjec z pliku csstrike jest tylko pusty folder Manual. Wycinek z konsoli :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:25606080' [AMXBans] Twoje IP: '109.207.148.131' [AMXBans] =============================================== Serwer : Only dd2. Dalej nei mam tego SS. nie mam pliku csstrike_polish a w samym scstrike mam jebany jakis folder manual i pare plikow nic wiecej. nie ma zdjec... Sprawdzie HLTV to sie kapniecie ze gram czysto. a jak dalej Twierdzicie ze mam Wh? czy cos tam to znaczy ze trzeba isc do lekarza ; ) Sprawdzcie te cholerne HLTV an waszym serwie grac i tak nie bd ale nie mam zamiasru miec nigdzie perma. ! Wrocilem zpracy sry ze nie odp wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 KROK 1. W "Start" wpisujemy klucz: %appdata% i naciskamy enter. KROK 2. Po naciśnięciu enteru powinno nam się wyświetlić okno w którym naciskamy:AppData KROK 3. Otwieramy folder "Local". KROK 4. Otwieramy folder "VirtualStore". KROK 5. Otwieramy folder "ProgramFiles(x86)" KROK 6. Otwieramy folder "CounterStrike" KROK 7. Otwieramy folder "cstrike" Spróbuj tego i przestań płakać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 mialem to samo ale HLTV mnie uratowalo ale robisz tak PPM na ikone CS1.6-Właściwosci-ZGODNOŚC-dajesz URUCHOM ten program w trybie zgodnosci z WINDOWS XP(SERVICE PAK 3),na dole masz POZIOM UPRAWNIEN i zaznacz URUCHOM TEN PROGRAM JAKO ADMINISTRATOR i dajesz ZASTOSUJ i OK:)jesli masz windwos 7!!jak masz XP to powinno byc podobnie ale nie wiem:)mysle ze pomoglem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi