LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jako iż mam przed nickiem napis [WSRH] to pomyślałem czemu by nie stworzyć jakby jakiegoś klanu : Klan nazywa się : [WSRH] (Wyższa Szkołą Robienia Hałasu) aby móc mieć takie coś przed nickiem musisz napisać tu podanie do mnie : Wzór : Imię : Wiek : Jak długo gras zna naszej serwerowni : Kilka słów o sobie : Jakoś iż to nie jest jakby pełno prawny klan to tylko możesz sobie coś takiego dopisać . Ten klan jest zarówno dla steam`owców i ns Jeśli będziesz chętny wiec , że ja tylko bd akceptował podania . Jeśli by forum taki klan przyjęło prosiłbym napisać do mnie na PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja wole klan LJF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 SodziO, Eh co mnie to obchodzi tylko spamisz i tyle powiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wyrażam swoją opinię, a nie spamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jeżeli już są propozycję 2 klanów to nie lepiej zrobić jeden ale dobry? Mi bardziej podoba się nazwa `LJF. [you]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja mam propozycję, aby zrobić po prostu klan sieci cs-classic.. bo po co mamy mieszać wszystkie klany? Nie lepiej stworzyć jedną, dobrą całość, jak mówiła Amelia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 No ale w tedy szefem będzie -_- a to to mi nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 LJF jest dobrym klanem. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ludzie wystarczy, że ja pierwszy zaproponowałem klan `LJF. Tak poza tym nic do klanu [WSRH] nie mam, ale moim zdaniem niepotrzebna jest rywalizacja między klanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mati., Ale moim zdaniem by to urozmaiciło grę ale i tak pewnie to nie wypali by nikt jeszcze chętny się nie zgodził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 to zrobić 1 klan a rządzić będą LuBiS`_ and Mati. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 To samo chciałem wcześniej napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi