neska. 3 198 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Typ Pracy: Avatar i sygnatura Wymiary: Na forumRender, Stock: ------Napis/y: Na avku Enoo_MaDziaa, na sygnie Enoo_MaDziaa, moderatorka, cs-classic Tematyka: Jakaś dziewczyna/rap Kolorystka: ---------Inne: Za każdą pracę daje like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Masz na razie tylko avatar. Zrobiłem z raperem Zeusem może Ci się spodoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Like, czekam na kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ja ci coś wstawię koło 20.10 Mogę ci też coś zrobić z rapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Sory, że napis wszędzie taki sam, ale już nie chciało mi się robić. Jak masz jakieś zastrzeżenia to napisz, jak będę miał czas to poprawię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mógłbyś mi zrobić z jakimś rapperem, a wymiary na sygne mniejsze. Like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoterowicz18 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filmy i seriale online na komórkę, tablet z androidem. W 100% darmowa aplikacja, żadnych limitów i ograniczeń, dobra jakość. Link do aplikacji w Google Play:https://play.google.....mobikino&hl=pl Polecam bo sam korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w tematachJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi