Tobiash. 20 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Imię : Karol. Wiek : Czternaście, w październiku piętnaście. Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 27 h. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Tygodniki, Wiadomości z zielonego globu. Znajomość z większością użytkowników: Jest. : ) Dlaczego ja ? : Znam dobrze ortografię i interpunkcję, a to jest podstawowym wymaganiem do bycia redaktorem. Będę codziennie na forum i pisał regularnie wszystko co będę musiał. Waryjat nie rozumiem Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Tygodniki, a jeśli brakuje osób na wywiady to jeszcze to. Co ty czytać ze zrozumieniem nie umiesz i się bierzesz za redaktora ?hahahahah Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie Nie widzę Ciebie na forum Znajomość z większością użytkowników: Jest. : ) Ja Ciebie nie znam Nie wierze że nadasz się na redaktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Znam kolege, lubie. Jest ogarniety, poradzi sobie na tym stanowisku! "TAK!" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue3 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Hmm ciężko powiedzieć jestem na razie za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 na Tak Ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jestem na nie jakoś nie widzę Cię za często na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jestem na tak. Myślę, że ogarniesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi