[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 1. 2. 3. Jak myślicie ? Lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Moim skromnym zdaniem 2 najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gorsze! O jeju, co Ty zrobiłeś.. Lecimy po kolei. W pierwszej sygnaturze napis jest nie widoczny, do tego stock jest za jasny.. ja bym nie dobierała w ogóle takowych do sygnatur, bo nie można nic dostrzec.. są takie nudne. W drugiej dodany tylko napis.. i to w dodatku okropny.. Co do 3 sygnatury, najlepsza z tej całej trójeczki. Tylko, że sygnatura jest za bardzo rozmazana, kolory za ciemne. Napis nie pasuje. W dodatku nic nie dodałeś do prac prócz napisów.Ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jestem tego samego zdania co Bay!, 2 praca najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 niestety ale prace nie wpadły mi w oko , zle dobre czcionki i troche za zwyczajne są te prace , zadnych efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Twoje wcześniejsze prace były lepsze tak mi się przynajmniej zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 prace na mój gust są blee : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Praca 2 oraz 3 ładna. W pierwszej prawie nic ciekawego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tekst w ogóle nie wtopiony : / 1. Za jasne, ostatnie za ciemne i zbyt rozmazane Pracuj dalej ^^ " Jeśli nie umiesz wtopić tekstu/renderu to nie dodawaj go wcale.. " by RANDOM z Graffika.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 1. jest nie widać co jest tam napisane .2. napis jest z deka nie dopasowany ale jest najlepszy z tych 33.jest "rozmazany" ale chociaż napis jako tako do całość pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wszystkie prace mi sie podobaly 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no no Fajne ^^ [ Dodano: 2012-12-16, 15:11 ] Sorki zapomniałem na pisać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 fajne prace 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi