KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Wiek: 15 ^^ ---------------------------->Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 44042691 , e-mail: [email protected] , Steam: Kara Mustafaa . ;3 ----------------------------> Kiedy zaczynałeś grę w cs: Z 6 - 7 lat ! ;d ----------------------------->Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duże można powiedzieć 11/10 , umiem rozpoznać ss'y modyfikowane i normalne , podróbki przez kody CRC tez potrafie rozpoznać , rodzaj grafiki , czarnę niebo , czas modyfikacji , nawet z 2 , 3 razy pomagałem w dziale złapać chiterów i udowodniłem że bad trip leciał na wh , jak juz robię dowody przeciwko graczowi to sa takie mocne że gracz nie wie jak sie wybronić . ----------------------------->Ile masz wolnego czasu?: wolnego czasu mam 7 - 8 godz , od popołudnia do wieczora . ----------------------------->Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Zapewne kilku graczy napisze że "Lece na range" gram juz na waszej serwerowni BardzooDługo lecz od jakiegoś czasu uczęsczam na waszego COD'a a nie dr'a , jak bym ciciał miał bym juz admina na waszych serwerach lecz ja nie taki co żeruje na rangi a tu sie staram dlatego że lubię łapać chitów jestem w tym doświadczony i robie to z przyjemnością a tak wogle przyda sie pomoc Blaze'owi itp .. ^^ ----------------------------->Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak ^^ chodz nie posądzajcie mnie o jakiegoś chitera grałem na różnego rodzaju WH od wersji wykrywalnych po nie wykrywalnych ( testowałem bo mnie ciekawiło ) ECC , badboy , plwh , kz_chack i inne duperele ! ;d ------------------------------> Dziękuje i pozdrawiam ^^ myślę ża dacie mi szanse np na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 rzadko cię widzę na forum, wiec jak na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Sorki nie za krótko jestes malo cie na forum widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja tak samo jak poprzednicy. Mało na forum. "Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue3 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak Up "Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Mało na forum wybacz :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jestem na nie. Bądź dłużej na forum to będę wtedy na duże tak, ponieważ widać Twoje starania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi