Skocz do zawartości

Może spróbuje ? ^^

KaraMustafaa. ;3

Rekomendowane odpowiedzi

---------------------------->
Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 44042691 , e-mail: [email protected] , Steam:
Kara Mustafaa . ;3

---------------------------->

Kiedy zaczynałeś grę w cs: Z 6 - 7 lat ! ;d

----------------------------->
Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duże można powiedzieć 11/10 , umiem rozpoznać ss'y modyfikowane i normalne , podróbki przez kody CRC tez potrafie rozpoznać , rodzaj grafiki , czarnę niebo , czas modyfikacji ,  nawet z 2 , 3 razy pomagałem w dziale złapać chiterów i udowodniłem że bad trip leciał na wh , jak juz robię dowody przeciwko graczowi to sa takie mocne że gracz nie wie jak sie wybronić .

Ile masz wolnego czasu?: wolnego czasu mam 7 - 8 godz , od popołudnia do wieczora .

Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Zapewne kilku graczy napisze że "Lece na range"

gram juz na waszej serwerowni BardzooDługo lecz od jakiegoś czasu uczęsczam na waszego COD'a a nie dr'a , jak bym ciciał miał bym juz admina na waszych serwerach lecz ja nie taki co żeruje na rangi a tu sie staram dlatego że lubię łapać chitów jestem w tym doświadczony i robie to z przyjemnością a tak wogle przyda sie pomoc Blaze'owi itp .. ^^

Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):
Tak ^^ chodz nie posądzajcie mnie o jakiegoś chitera :D

grałem na różnego rodzaju WH od wersji wykrywalnych po nie wykrywalnych ( testowałem bo mnie ciekawiło )

ECC , badboy , plwh , kz_chack i inne duperele ! ;d

------------------------------>

Dziękuje i pozdrawiam ^^ myślę ża dacie mi szanse np na okres próbny :D

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności