Troll :D 0 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Troll : D[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 83.24.223.109 '[AMXBans] ======================================= Admin dal mi bana za nic, poniewaz nie mialem i nie mam Aim'a mialem perk "Pro Galil" i bron aka47 wiec mialem rozrzut i celujac w brzuch trafialem banie, admin pewnie pomyslal ze mam Aima. To dal mi bana. Wiec prosze o UB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Czekamy na demko admina banuajcego ma 24h na wstawienia takiego demka przeciw ciebie admin: SkilleD Info dla mod'a @wypowiadam sie bo to admin na okresie probnym jesli nie mial racji w tym banie straci admina, poniewaz juz wczoraj byla akcja. Skoro admin " demka nie mogl znalesc " zamieszczam tutaj hltv ktore obejrzalem nie widze tutaj " aimbot'a" gracz do UB http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1307271033-de_aztec-1374913980-1374915540.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi