FreshFreshFresh 248 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Wiek: 21 lat.Kontakt (GG/e-mail/steam): GG - 46859343 i PW.Kiedy zaczynałeś grę w cs: Około 6 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Na serwerze bardzo dobrze łapię i rozpoznaję. Myślę że i w UnBan Team też tak będzie.Ile masz wolnego czasu?: Dziennie około 6 - 8 godzin.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Widzę nawet często jak gracze czekają na UnBana, teraz jeszcze na "dodatek" odszedł Next który był w UnBan Team. Teraz UnBany daje tylko Blaze, Waryjat i czasami Buźka. Myślę że będę godnym następcom na stanowisko Next'a.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): AimBot, WallHack, ESP, SpeedHack oraz No Recoil.Wymagania- 50 postów OK- 50 godzin na forum OK- Minimum 15 lat OK- Minimum 2 miesiące na forum OK @ Waryjat - Początek dobry ale końcówka zła. Ja lecę na każdą możliwą pomoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jestem na tak. Spełnia wymagania. Myślę, że tym razem można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jak nie moderator, to Ub Team? NIE Nie wierzę że masz 21 lat, po twoim zachowaniu, uważam że nie jesteś dobrą osobą na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 "Następcom" - hahaha. Nie udało sie na moda to teraz UBTeam? Według mnie nie ogarniesz tego stanowiska. 'nie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja jestem na tak ogarnie wiek wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Nie !! Lecisz na każdą możliwą rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 jestem Na TAk Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jestem na NIE ,powody podał ersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 na tak -spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Składasz podanie najpierw na moda. Karol odrzuca więc wolisz UB Team? Sorry ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak98 1 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na NIE powody wymienili ersi, Chill94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jestem Na Nie powody wymieni, ersi,chill94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 na nie -powody ersiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jestem na NIE -brak 21 - kłamiesz - zero jakiego kolwiek ogaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak poparciaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi