Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, Przedstawiam wam kolejną wersję CS 1.6, tym razem jest to Counter Strike 1.6 v23. Counter Strike 1.6 Non Steam v23 Full Wymagania: Minimalne: Procesor: Pentium II 400 MHz Ram: 64mb CD-ROM: 4x lub szybszy Karta dźwiękowa: Każda karta zgrana z systemem Windows. Karta graficzna: Direct 3D minimum 16mb Zalecane: Procesor: Pentium III 800 GHz Ram: 128mb CD-ROM: 4x lub szybszy Karta dźwiękowa: Każda karta zgrana z systemem Windows. Karta graficzna: Direct 3D minimum 32mb DOWNLOAD CS 1.6 NON STEAM v23 FULL http://myndos.unixstorm.org/download.png Instrukcja instalacji: 1. Pobierz grę 2. Zainstaluj ją (UWAGA! W przypadku instalacji gry w systemie Win7 / Vista powinno sie instalować grę do innego folderu niż Program Files, ponieważ występuje problem ze zgodnością plików) 3. Wejdź do zainstalowanego folderu i ciesz się grą. Zapraszamy więc na CS 1.6 Download, Lista serwerów CS 1.6, pobierz cs 1.6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Poprawiono temat i dodano poprawioną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Spoko a mógłbyś dodać jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Odkopujesz temat sprzed ~2lat Czego ma ci dać zdjęcie ? widoku cs'a w oknie menu. Standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Spoko a mógłbyś dodać jakieś zdjęcie? Z tego co wiem tylko zmienione wyglądy broni. Mam mniej fps niż na steamie Edytowane 7 Lutego 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie mozna pobrac bład 404 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja pobierałem kilka dni temu cs działa ,oprócz tego że nie mogę zwiększyć FPS i gdy lapek się nie ładuję to FPS spadają do 50 ,to wszystko reszta okeej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Poprawiony link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi