dylo92 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 On to musi sprawdzić , chociaz watpie ze sa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 sprawdź czy nie są ukryte Właśnie to zrobiłem i nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Proszę nie spamować Ja za jakieś 30 min zacznę spr te demko z twojej gry, do tego momentu masz czas na to aby wstawić tu ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Proszę nie spamować Ja za jakieś 30 min zacznę spr te demko z twojej gry, do tego momentu masz czas na to aby wstawić tu ss. Czytasz wgl. od początku post ? bo nie wydaje mi się jeśli posiadał bym te ssy nie było by w ogóle tematu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Może mi kto podesłać link do demka gdzie on grał? Bo ja nie umiem znalejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Może mi kto podesłać link do demka gdzie on grał? Bo ja nie umiem znalejść... http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1307282046-de_eldorado-1375037160-1375038720.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Oglądał ktoś wreszcie te demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 cytuje Mustafaa "A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Ziomeczku masz ss'y tylko nie umiesz ich znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 cytuje Mustafaa "A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Ziomeczku masz ss'y tylko nie umiesz ich znale Dzięki Blaze wreszcie je znalazłem. Sory za zwłokę ale naprawdę nie mogłem ich znaleźć. I przepraszam za problem który poruszył całe forum ;P Poniżej zamieszczam ss'y już bez wzoru. http://speedy.sh/CpvYj/cstrike-polish.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Gracz Odbanowany.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi