Gość SWAG Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiek: 14Lat wrzesie i będzie 15:DKontakt (GG/e-mail/steam): GG:18346777 | E-mail: [email protected] | Steam: SWAG?Kiedy zaczynałeś grę w cs: Rok temu ponad Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: 7,5/10Ile masz wolnego czasu?: Odwiedzam forum kilkanascie razy dziennie, więc bardzo dużo ;DDlaczego starasz się o to stanowisko?: Staram się o to stanowisko gdyż jest mało UBTeam którzy mają bardzo mało wolnego czasu i jest ich coraz mniej :cUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): FighterFx, badBoy kiedy grałem na ns'ie Wymagania- 50 postów: Jest- 50 godzin na forum: jest- Minimum 15 lat: Brak :c- Minimum 2 miesiące na forum: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jestem na nie, ponieważ śmiejesz się z rudych, chociaż sam nim jesteś! xD Na poważnie to jestem na tak, bo jest mało osób z UBTeam i ludzie muszą długo czekać na unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na tak ,jest mało osób rangą UB Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue3 1 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na Tak niedługo kończy 15 , jest mało osób z ranga UBTeam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A ja powiem tak, wczoraj poszedłeś po pizze do netto to trwało to z 4h, więc ja nie wiem ile ty ub będziesz dawać Jestem na TAK Wymagania PS nie kłam z wiekiem japończyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na tak Rudy by nie ogarnął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jestem na tak powinien ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 na Tak Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 UB dają radę na razie. Sorry ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 TAK ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak. Dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak98 1 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak Wymagania Ogarniesz wiek się nie liczy tylko ogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi