enq 19 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wiek:16Kontakt (GG/e-mail/steam):gg 21074307Kiedy zaczynałeś grę w cs:5 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:myślę że dobreIle masz wolnego czasu?:duużo Dlaczego starasz się o to stanowisko?:ponieważ lubię dawać UB ^^ (jeżeli ktoś jest czysty) i czasami nie ma nikogo z tym stanowiskiemUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):tak wszelakie wh , aimy , i takie duperele ps. nwm czemu mi ktoś tamto podanko usunąl ale ok Wymagania- 50 postów yes- 50 godzin na forum yes- Minimum 15 lat yes- Minimum 2 miesiące na forum yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 na Tak Ogarniety Kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nic tu nie napisałeś sensownego. Nie opisałeś czy umiesz posługiwać się AmxBansem . Ja jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na TAK ! Wiem że ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak, Tak, TAK Rudy bobek wie o co chodzi i spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jestem na TAK -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak98 1 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nic dodać nic ująć wymagania są przykro mi ale jestem na ......TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zacznij spędzać więcej czasu na forum.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi