`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 LEGENDA:ZIELONY- DziałyCzerwony - KategorieZółty - Pod kategorieNowe Działy Poddziały i Kategorię. Myślę ,że któraś zostanie dodana HydePark Kino Pełnometrażowe filmy Online Tutoriale - Video WebMaster Pytania & Problemy - WebMaster Gotowe Skrypty Modyfikacje & Style Nasze Strony Informatyka Software Hardware Download MP3 Gry Aplikacje Filmy Besty, Kwejki ItpŚwiat Gier League of Legends Dyskusje o Grze Twoje Postacie Poradniki Pomoc w Grze Team League Of Legends Filmy z Rozgrywek MineCraft Dyskusje o Grze Nowości Dodatki Poradniki Pomoc Publikacje Serwerów Metin2 Dyskusje o Grze Poradniki Hacki, Boty, Bugi Pomoc Serwery Prywatne Publikacje Serwerów Tibia Dyskusja o Grze Poradniki Serwery OTS Publikacje Serwerów Gry Przeglądarkowe Shakes & Fidget Tanoth PrisonWars Wolni Farmerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jestem na tak jeśli chodzi o kolorki ^^ i mozna by też dodać to HydePark kilka rzeczy ! ale to Świat Gier Odpada to jest forum przeznaczone dla serwerów cs'a a nie LoL'a czy Metina , nie chcemy przeciesz zrobić z tego forum śmietniska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja jestem tylko za kolorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja jestem też tylko na kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ja Też tylko za kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Kolory dał takie, żeby każdy wiedział o co chodzi ^^ Nie wiecie co to legenda jest?? Cofnijcie się do podstawówki ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Naprawdę myślisz, że ktokolwiek napisałby coś w tych działach? Może pojedyncze posty by były. Według mnie niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Po co? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Widać trochę nie rozumiecie lub nie czytacie ze zrozumieniem .. Popatrzcie sobie na mapę .. Jest Legenda też tu dałem legendę ,żeby wiedzieć które są to działy a które poddziały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ALE NAM TO SIE NIE PODOBA! Nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A czy ja coś pisze ? Napisałeś tego posta co nic nie wnosi do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tango zobacz mój post Chyba ja jeden wiem co to legenda no i Ty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Moim zdaniem niepotrzebne. NIE PS: o co wam chodzi z tymi kolorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Oni chcą, żeby działy były napisane tymi kolorami i nie rozumieją, ze to tylko legenda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Na nowym stylu te wasze kolorki będą "rzucały się w oczy" i według mnie to idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Tylko ,że mi nie chodzi o żadne kolorki tylko o dodania nowych działów ;dd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co do działów na razie nie (i tak niektóre będą leżały inaczej) -> Jak będzie nowy styl Kolor? Będzie jasny styl i takie kolory będą razić w oczy, ale pewnie w niektorych działach to zastosuje -> Jak będzie nowy styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi