Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam Wszystkich Odkryłem kilka błędów na serwerze . 1 błąd sprawdzam rank 2189 killi zabiłem 89 osób nadal tyle samo 2189 2: gram magikiem ktos strzela i jakaś blyskawica sie pojawia i pużniej wszyscy mnie widzą a magikiem wcale nie da sie pograc w tedy 3: gram magikiem i chciałem spardzic czy zabije kogos z normalniej broni 1/na nic żadnego dmg zabiłem wszystkich normalna bronia trzeba zmienic 4: perk dezercja 1/1 na odrodzenie zrobic 1/2 5: dostałem perk ; złote m4a1 czy jakos tak mialem wszystkich na 1 naboja / taksamo jak np. amadeusz 300dmg mial mnie na 1 strzal albo inne klasy Prosze o Naprawienie tych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Perk dezercja ma losowanie Co do tamtych perków to zaraz sprawdzę. 2: gram magikiem ktos strzela i jakaś blyskawica sie pojawia i pużniej wszyscy mnie widzą a magikiem wcale nie da sie pograc w tedy 3: gram magikiem i chciałem spardzic czy zabije kogos z normalniej broni 1/na nic żadnego dmg Co do tego to nic nie rozumiem, napisane byle jak 1 błąd sprawdzam rank 2189 killi zabiłem 89 osób nadal tyle samo 2189 Zrobię reset ranku 5: dostałem perk ; złote m4a1 czy jakos tak mialem wszystkich na 1 naboja / taksamo jak np. amadeusz 300dmg mial mnie na 1 strzal albo inne klasy perki są dobrze zrobione więc rozpisz to lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ale chodzi o to , ze 2,3 pod punkty to ze jak gram magikiem i on ma tylko nóż i ma dodatkowo glock albo usp bez żdnych perków zabijam wszystkich na 1 strzała taksamo inne klasy i z perkami które dają bronie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wbij na ts'a, wyjaśnisz wszystko pokolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NaprawioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi