Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Siema. Mam problem z zapisywaniem się SS'ów. Nie ważne czy SS'y zostały zrobione przeze mnie czy przez admina banującego nie zapisują mi się. Wie ktoś przez co to może być spowodowane? Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No a więc tak , miałem ten sam problem i pomógł mi pewien poradnik : Chyba każdy zna sytuacje, kiedy ktoś robi screeny, wchodzimy do folderu gry, by udowodnić niewinność wrzucając czyste screeny - A tu zonk?, nie ma ich ? Co wtedy zrobić:1. Znajdujemy folder, gdzie jest zainstalowany Counter-Strike2. Klikamy prawym na Właściwości3. Wybieramy zakładkę "Zabezpieczenia"4. Znajdujemy nazwę swojego użytkownika (bądź ją dodajemy, jeśli nie ma)5. Dajemy uprawnienia Odczyt, Zapis, Wykonanie, lub Pełna kontrola6. Zapisujemy (trzeba chwilę poczekać, musi zastosować zmiany do folderu, podfolderów, plików)7. Miłej gry i więcej nie oszukuj Zobacz czy cos z tego będzie . ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 nie ty pierwszy masz ten problem jaki masz system operacyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To tak. KaraMustafa zrobiłem wszystko co tam wkleiłeś i nie widzę żadnych zmian. Mój system to Windows 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 o.O Działa . Dzięki Kara męczyłem się z tym 4 lata :x. Temat do zamknięcia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi