Skocz do zawartości

Serwer TeamSpeak3?

Kaenoff

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualny mod: TeamSpeak3
Ilość slotów: 25. 
Link do GT:

http://www.gametracker.com/server_info/79.133.192.57:9910/

Lokalizacja servera: Warszawa 
Hosting: Zabijaka
Kontakt do H@ (GG, skype): GG: 37099665

Dlaczego mamy cię przyjąć? Szukam ogarniętej, oraz fajnej sieci, w której będzie miejsce dla mnie i mego  TS'a

Napisze coś o Sobie: Mam na imię Przemek, mam 15 lat, oraz urodziłem się w miejscowości Ciechanów. Interesuję się dziewczynami, informatyką, oraz sportem, ale priorytetem jest dla mnie piłka nożna, gram w miejskim klubie sportowym o nazwie MKS Ciechanów. Dużo wolnego czasu lubię przebywać w gronie przyjaciół. 

PS: Mimo, iż nie przeszedłem mutacji do końca nie mam piszczącego głosu, jestem ogarniętym człowiekiem, kulturalny, oraz można ze mną fajnie porozmawiać/pośmiać. : )

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Mamy serwer Team Speak 3Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forumMasz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forumMasz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!Archiwum".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności