Kaenoff 0 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Aktualny mod: TeamSpeak3Ilość slotów: 25. Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/79.133.192.57:9910/ Lokalizacja servera: Warszawa Hosting: ZabijakaKontakt do H@ (GG, skype): GG: 37099665 Dlaczego mamy cię przyjąć? Szukam ogarniętej, oraz fajnej sieci, w której będzie miejsce dla mnie i mego TS'a Napisze coś o Sobie: Mam na imię Przemek, mam 15 lat, oraz urodziłem się w miejscowości Ciechanów. Interesuję się dziewczynami, informatyką, oraz sportem, ale priorytetem jest dla mnie piłka nożna, gram w miejskim klubie sportowym o nazwie MKS Ciechanów. Dużo wolnego czasu lubię przebywać w gronie przyjaciół. PS: Mimo, iż nie przeszedłem mutacji do końca nie mam piszczącego głosu, jestem ogarniętym człowiekiem, kulturalny, oraz można ze mną fajnie porozmawiać/pośmiać. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 29 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Mamy serwer Team Speak 3Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 31 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi