m1r00r. [t] 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Imię : Michał Nick: m1r00r. [t] Wiek : 14 Znajomość AMXX[(1/10) : 4/10 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : w sumie moge pierwszą zapłacić Steam/NS : Ns Kontakt:: gg 44985010 Dlaczego ty? :: Dlaczego ja.. : Miałem już nie raz admina jestem normalny i nieagresywny. Ilość godzin przegranych na serwerze : Nie wiem ale pewnie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na nie-Wiek-AMX-od nie dawana cię widzę na serwie. na pewno nie masz 25godz+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na nie ! - znajomość AMXX tylko 4/10 - wiek - brak reklam - bardzo słaba aktywność na forum - na serwie cie nie widzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 no niestety ale jestem na nie , gdyż mało znasz sie na amx wiec powinienes sie troche poduczyc i takze reklam nie dodałes .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na nie, słaba aktywność na forum, brak reklam i słaba znajomość amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na nie. Słabe amx, brak reklam i słaba aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi