Ślizgacz 0 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam. Proszę o naprawienie bugów kolejki i ducha i proszę o od banowanie mnie bo to wasz błąd że jest taki bug, a ja o tym nie wiedziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Może trochę jaśniej?? Opisałbyś te bugi dokładniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Żadnej kolejki na serwerze nie ma, więc jaki bug?A duch to nie bug, tylko normalne przenikanie które WY potem wykorzystujecie by robić tzw. "ducha', czyli próbujecie na siłę utrudnić życie TT by nie zabiło CT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślizgacz 0 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 to naprawcie to żeby tak nie było bo za free bana dostałem jak nie ma kolejki to co to jest za ban ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DeatHRuN. [AMXBans] Pozostalo ci 59 minut i 11 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Slizgacz [AMXBans] Powod : ' Duch+Kolejka , C ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 39524876 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.76.3.206 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ale ducha nie da się tak o wyłączyć, usunę ducha to będziecie się zderzać, rozumiesz?Kolejka, kolejką i jak znajdę czas to wyłącze serwer i postaram się tym zająć, na razie mam też inne serwery na głowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślizgacz 0 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 UB masz, ban minąłDrugim razem za te wasze duszki ("obłapiania" się z CT) będą bany Ja dzisiaj serwer wyłączę i postaram się ogarnąć te najważniejsze rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi