LovelaS 0 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'obraza administracji'[AMXBans] Duration: '3 hours'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:45308590'[AMXBans] Your IP: '176.115.243.212'[AMXBans] =============================================== Sorry ze bez wzoru i wgl. Ale zwracam się z prośbą o ub. Sytuacja wygląda tak: Sumekler zabił mnie po raz kolejny z rakietki, zdenerwowało mnie to bardzo, gdyż rakietki są lamerskie i denerwujące na tym serwie. Napisałem więc "co za dziw.." i oto dostałem bana na 3 godziny. Oczywiście zgodzę się że był słuszny, jednakże powinienem dostać najpierw ostrzeżenie, lub mniejszą karę jak jest w regulaminie, a nie od razu 3 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Aby podjąć decyzję trzeba poczekać na admina banującego i on napisze jak wyglądała sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jakbyś mnie tak wyzwał, dałbym ci na 1 dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LovelaS 0 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 blaze ale ja Cie szanuje ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie będę tolerował takiego zachowania, są rakietki więc ich używam, bo taką gram klasą i miałem taki perk. I nie będę tolerował gdy ktokolwiek kogokolwiek wyzywa od "dziwek". Miałem prawo dać do 3H 3.6 Wyzywanie graczy - 1 godzina - 3 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi