sBk. 1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: al0ne.3. Imię: Sebastian4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): tak (narazie w rozsypce ale postaram sie kupic w najblizszym czasie )7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: 3h (wiem że troszeczke mało ale chciałbym pomóc w miare moich mozliwosci poniewaz zauwazylem ze serwer sie rozkreca i trzeba troszeczke czasami to ogarnać)9. Opisać siebie: miły , pomocny , ogarniety10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: jak napisalem wyzej chcialbym pomoc poniewaz przybywa coraz wiecej ludzi na serwer i trzeba czasami opanowac sytuacje11. Linki do reklam: http://cs-harnas.pl/topic/64765-cs-classic/ http://cswarszawa.pl/viewtopic.php?p=87211#87211 http://csdonald.pl/reklamy-serwerow-counter-strike-1-6/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;wh-ss,aim demko potem banuje -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzenie / kick / ban -Nadużywa Kultury na serwerze; tak samo jak przy mikrofonie13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam @EDIT Dorobie reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jestem na TAK widuje go na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ja jestem na wielkie TAK sasiad moj wiem ze ogarnie , ogarniety chlopak to ze ma malo h na forum i na serwerze to jeszcze nic nie znaczy gra czesto na serwie moje tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Na TAK +Czesto na serwerze +ogar +Czasami denerwujący ale ok -Brak reklam dorób je! masz ode mnie TAK! @ edit JEstem na NIE Dlaczego?, Piszesz na PW aby byl na tak Podlizujesz sie na Steam itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Na Tak mysle ze ogarniesz + czesto cie widze + kultura + ogar + reklamy + przyda sie wiecej adminow aktywnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Pewnie że na TAK , znam go z rl spoko i ogarnięty ziomuś-powody wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dorób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 TAG ogarnie czesto na serwie tylko dorob 2 reklamy @EDIT Po tym co widzę niżej, jestem zmuszona być na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dorobie dorobie tylko juz niestety jutro bo dzisiaj niestety juz nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jestem na Tak ,często jesteś na serwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Koleś spamuje mi na steamie, podlizuje sie... Nie lubie tego. Tak sie ogarnięty człowiek nie zachowuje. Poza tym nie widuje Cie aż tak często na serwerze. Popraw aktywność na serwerze jak i na forum. Nie ma wszystkich reklam. W chwili obecnej jestem na NIE. Ps. Jedna reklama działa poprawnie. Po za tym koleś nie wstawił screenów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ersi.... szkoda mi cie pograj na serwerze a nie myslisz ze siedzisz na forum admini sa potrzebi ,myslisz ze masz adma to koks hahah ......... jestesm na TAG + wymagania ,steam,gra na serwie,ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Pawelek - Time played - 1.23h ersi - Time played - 35.13h Wiec może sie nie odzywaj, com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Jestem na tak, przyda się, zawsze jak będzie źle wywiązywał się z roli można mu admina odebraćUWAGA WYCZUWAM SPAM WYŻEJ !! NASTEPNE BEDA WARNY! Po późniejszych wypowiedziach i Twoim zachowaniu jestem na NIE ... Edytowane 31 Lipca 2013 przez BlazE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie, nie mógłbym być na tak... Nie zamierzam tolerować takiego czegoś. Wielkie NIE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Siema ;d sBk. Wysłano dziś, 22:16 Newbie [*] [*] [*] [*]6 postów Pisałem podanie o admina zależy mi na tym żebyś był na tak będę wdzięczny ) [*] Odpowiedz [*] Zgłoś Do mnie napisał prawie to samo ! Są - bo tak sie ogarnięty admin nie zachowuje ! ( amin powinien dawać przykład ) ale są też + czas na serwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 nie,z powodu pisania wiadomości na Pw do różnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja jestem na tak ale jeżeli będą na niego skargi i nie będzie ogarniał zawsze admina będzie można odebrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Na TAk Ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 14:03 reklam brak, 24h na wstawke. Jeszcze 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Reklamy niedorobione.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi