KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dostałem bana , nie wiem czy sie śmiać czy płakać . Wbijam se na serwa i nagle mnie o wh +aim'a osądzają no to ja mówię " no tak ja na aktywie jestem , wh aim +sh fighter jescze " i nagle : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'demko na forum(wh) tam wyjasnij'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:53700132'[AMXBans] Your IP: '212.244.50.58'[AMXBans] ======================================== O Co wam chodzi ? Pozdro dla admina banującego jak teraz widział jak chituje to niech ss'y walnie a nie bana odrazu , nie kminie . : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) bana nalozylem ze wzgledu na ten temat: http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10366-karamustafa/#entry57735 , musisz wyjasnic to tutaj ja zrobilem tylko swoje. Dziekuje za pozdrowienia rowniez pozdrawiam @Tak jak blaze napisal rezerwacja nicku jest kompletnie darmowa i pomaga unikac tego typu rzeczy. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No to już Ci mówie o co chodzi (pisałem Ci o tym na Sb dzisiaj przed tą sytuacją). Na serwer wchodzi ktoś o twoim nicku i czituje. Zarezerwuj sobie nick(DARMOWO), aby uniknąć takich rozczarowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Hahahah a co mam wyjaśniać ? hahah kur*a co może mam wam podać ip , steam czy ch*j wie co .. jak nie wiem kto wbija mi na nick może ty ty rybak może kto inny skąd mam wiedzieć .... trzeba by mi było odrazu perma dać z powodem "dowidzenia" bo jak mam dostawać bany "ja" za podszywke kogoś innego to podziękuje .. Dobra zarezerwuje ale po co mam to robić jak mam bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja piero... człowieku zchilluj trochę... Skąd Rybak miał wiedzieć, że to Ty czy podszywka. W twoim interesie jest to zrobić bo sytuacja bedzie sie powtarzała. Narazie masz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi