Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiek: 22Kontakt (GG/e-mail/steam): gg 3841111Kiedy zaczynałeś grę w cs: z 6-7 lat bedzie z przerwami sporymiDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: SporeIle masz wolnego czasu?: DuzoDlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo obecne mi nie wystarczaUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): WszelakichWymagania- 50 postów - jest- 50 godzin na forum - jest- Minimum 15 lat - o.O?- Minimum 2 miesiące na forum - jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak Dasz radę. Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie znam cię wgl może dlatego że nie mieliśmy czasu sie poznać ale zaufania od ludzi masz u mnie TAK szansę każdemu powinno się należeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no siema na TAK wymagania jest spoko doswiadczony ogarnięty czego więcej potrzeba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tak, wymagania. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore Możesz to rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 TAK Wymagania Ogarnie Ogarnięta osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore Ile masz wolnego czasu?: DuzoDlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo obecne mi nie wystarczaUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Wszelkich Co to w ogóle mają być za wypowiedzi ? ;O Masz 21 lat a nie umiesz normalnie się wypowiedzieć ? Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja podobnie jak Patataj. "nie" Masz takie jakies lekceważące podejscie do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tak Jest często na forum. Przyda nam się pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jestem na tak -wymagania wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na tak: -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na Tak Napewno Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Na tak. - Wymagania. - Ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi