Majster21 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam , zauważyłem że tutaj dla Adminów jest tylko jedna ranga bezpośrednia dla wszystkich , więc wychodzę do was z propozycją aby dodać rangi na każdy serwer , gdyż nie którzy są tutaj nowi i nie wiedzą kto ma Admina na jakim serwerze . Dodam że kto może siedzieć dłużej w sieci to wtedy może poznać Adminów . Co wy na to wydaje mi się dobra propozycja ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Było tak niedawno i zostało zmienione tak jak jest teraz. Jest to niepotrzebne. Zmiany nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Byłoby za dużo rang i Bardzo dużo kolorów co wg mnie jest nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Niema to największego sensu. Może i admini by wiedzieli ale np. taki cziter to zobaczy kto ma admina i po nicku będzie oglądał czy jest admin na serwie, jak nie będzie to będzie czitował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi