AxmPl 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nick: Cs-Classic.pl [HLTV] Godzina: dawnoNazwa mapy: Deathrun_Admin banujący: GRooBY Powód:skracasz Link do screenów: brakWycinek z konsoli : ************************************************ Informacje o banie Nick: Cs-Classic.pl [HLTV] IP: 91.204.161.85 Powod: skracasz Czas do unbana: Permanent Ban Nick admina: GRooBY Admin SteamID: STEAM_ID_LAN ****************************************Co prawda całego zajścia nie widziałem ale chyba HLTV przyda sie, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Hmm, jestem za UB, gracz nie przysparzał większych kłopotów podczas mojej kariery admina na serwerze Ban chyba nie słuszny, tak mi się zdaje.Pozdrawiam // Rotek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To jest HLTV ^^ 'Leci UB,a admin na razie traci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi