rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jestem za usunięciem kategorii Klubowa/Techno i zamianę tego na: Dubstep/D'n'B Club/Electro Hardstyle/Hardtrance - Tę kategorię mógłbym moderować , na pewno byłaby to kategoria, w której udzielałbym się 7 dni w tygodniu Co wy na to? Wiem, że to nie jest wcale najważniejsza część forum oraz, że jeśli ktoś chce popisać o muzyce to może sobie pójść na forum o takiej tematyce, jednak myślę, że byłoby to dość duże urozmaicenie Pozdrawiam, Rotek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja mógłbym się zająć Dubstep/D'n'B oraz Club/Electro - moja mocna strona :-) Jak najbardziej na tak, nasz dział muzyki jest ograniczony jeśli chodzi o muzykę klubową czy dużych eventów :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 nowa muzyka by sie przydala bo tamta juz sie znudzila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Diglett, ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dodałem te 2 działy, ale zostawiłem dział techno/klubowa, bo nie wiem do których przenieść ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi