Skocz do zawartości

podanie o Admina (007)

007

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki Serwer: Zombie Plage

Nick:007
Imię:Hubert

Steam:NS
Znajomość Amxx: znam wiele daje (8/10)
Mikrofon: Nie
Składka:Od czasu do czasu.(co tydzien co dwa)
Coś o mnie : Bylem Adminem na serweże i niestety server padł aktualnie jestem H@ na swoim serweże 
Chcem zostać Adminem ponieważ : Znam sie na tym i jest z tego duża frajda nawet gdy banujesz czitera czyjesz wielką ulegę poniewasz 

gracze nie krzyczol do ciebie przez mikr lub na seyu slepy jestes on ma aima gracze pochopnie muwią że ktos czituje a poprostu doobrze 

gra . Nie gram od dzis na serwerach Zombie Plage .Wiem że pewnie mam zerowe szansę na Admin bo mam 14 lat lecz nie oceniajcie pochopnie i dajcie  :thumbsup:  .Wieżę że mogę dostać Admina można jeszcze dac Admina na okres prubny mam nadzieje że 

Dacie mi Admina na okres prubny .Gram w Cs 1.6  juz monad 5 lat i ogarniam co to jest cziter .

Na serweże gram niedługo lecz zapoznalem się z jednym Adminem  widzę że mało ludzi gra dlatego zadaniem Admina np mnie bendzie reklamowanie Serewera .

Kiedy gracz nadużywa mikro: Najpierw ostrzeżenie kick nastempnie ban 30 min

Kiedy gracz wyzywagracza Admina/gracza: ostrzerzenie kick  ban (30min/1h) za przeklinanie (5min/10min)

.Mam nadzieję że rozwiniemy temat o Admina.

.Dzienki za wszystko.

Za ortografię masz u mnie + ZIOMECZKU :D

Masz wakacje? Skorzystaj! Zrób coś dla siebie! Weź słownik do ręki!!

Dopisuję się do tego. :D 

Wiadomo, na nie.

MICRO

NS

Jak dla mnie nie ogarniesz. 

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze za wcześnie kolego.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności