007 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jaki Serwer: Zombie PlageNick:007Imię:HubertWiek:14 Steam:NSZnajomość Amxx: znam wiele daje (8/10)Mikrofon: NieSkładka:Od czasu do czasu.(co tydzien co dwa)Coś o mnie : Bylem Adminem na serweże i niestety server padł aktualnie jestem H@ na swoim serweże Chcem zostać Adminem ponieważ : Znam sie na tym i jest z tego duża frajda nawet gdy banujesz czitera czyjesz wielką ulegę poniewasz gracze nie krzyczol do ciebie przez mikr lub na seyu slepy jestes on ma aima gracze pochopnie muwią że ktos czituje a poprostu doobrze gra . Nie gram od dzis na serwerach Zombie Plage .Wiem że pewnie mam zerowe szansę na Admin bo mam 14 lat lecz nie oceniajcie pochopnie i dajcie :thumbsup: .Wieżę że mogę dostać Admina można jeszcze dac Admina na okres prubny mam nadzieje że Dacie mi Admina na okres prubny .Gram w Cs 1.6 juz monad 5 lat i ogarniam co to jest cziter . Na serweże gram niedługo lecz zapoznalem się z jednym Adminem widzę że mało ludzi gra dlatego zadaniem Admina np mnie bendzie reklamowanie Serewera . Kiedy gracz nadużywa mikro: Najpierw ostrzeżenie kick nastempnie ban 30 min Kiedy gracz wyzywagracza Admina/gracza: ostrzerzenie kick ban (30min/1h) za przeklinanie (5min/10min) .Mam nadzieję że rozwiniemy temat o Admina. .Dzienki za wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Za ortografię masz u mnie + ZIOMECZKU Masz wakacje? Skorzystaj! Zrób coś dla siebie! Weź słownik do ręki!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Za ortografię masz u mnie + ZIOMECZKU Masz wakacje? Skorzystaj! Zrób coś dla siebie! Weź słownik do ręki!! Dopisuję się do tego. Wiadomo, na nie. WIEK MICRO NS Jak dla mnie nie ogarniesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Rozumiem mam nadzieje że temat nie jest zamknię ty i że ktos da pozytywną odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jestem na "TAK" za to że dawno sie tak nie uśmiałem ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dobra niech H@ zamknie szybko te podanie , bo zrobi się tylko nie potrzebny spam.... kolego za takie podania powinieneś warna co najwyżej dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze za wcześnie kolego.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi